Website de prezentare

Cel mai bun website este acela care surprinde esența restaurantului tău

Website-ul de prezentare este conceput să funcționeze ca o pagină de ecommerce, oferind o experiență fluidă pe orice tip de telefon mobil și respectând brandul tău.

Sistem de comenzi online pentru restaurant

70% dintre clienți preferă să comande direct de la restaurant.

Poți transforma acest lucru în avantajul tău. Prin crearea unui website eCommerce propriu, vei putea vinde direct, fără să mai fie nevoie să plătești comisioane.

Gestionează comenzile online rapid și simplu

De acum, comenzile pe care le primești sunt mai ușor de gestionat. Vezi ce își dorește clientul și trimite comanda direct către bucătărie, simplu și rapid.

Plăți online sigure pentru clienții tăi

Peste 50% dintre comenzile online sunt plătite cu cardul.

Este mult mai convenabil și mai ușor. Sistemul nostru permite plăți online rapide și sigure, fără probleme.

Atrage mai mulți clienți cu un design modern și un website reprezentativ

90% dintre clienți caută pe internet înainte de a vizita sau comanda de la un restaurant, iar 57% aleg restaurantul în funcție de aspectul website-ului.

Transformă vizitatorii website-ului tău în clienți reali cu ajutorul unui design modern și a unui software de comenzi online eficient.

Design modern și inteligent

Soluția software Great Food este concepută pentru a-ți oferi o prezență completă, pe orice mediu sau canal.

Website-ul restaurantului tău trebuie să aibă un design modern și inteligent, care se adaptează în mod natural oricărui tip de ecran (calculator, telefon mobil, tabletă).

52% din traficul online al restaurantelor provine de pe telefoane mobile. De aceea, website-ul tău, parte a soluției Great Food, se adaptează instant și fără probleme pentru orice tip de ecran.

Instalare certificate SSL și găzduire website

Echipa Great Food se ocupă de securitatea website-ului tău, asigurând plăți online sigure pentru clienții tăi.

Alegem împreună serviciul de găzduire potrivit pentru website-ul tău.

Totul disponibil și pe smartphone

Pentru clienți: 45% dintre clienți comandă mai frecvent de la același restaurant dacă acesta are propria aplicație de smartphone.

Pentru manageri: vei putea gestiona întreaga activitate a restaurantului (comenzi, livratori) dintr-o singură aplicație.

Website-ul creat va fi personalizat pentru restaurantul tău, astfel încât clienții să-ți recunoască brandul, ajutând la fidelizarea lor.

Rapoartele generate automat, accesibile prin intermediul website-ului, îți oferă informații valoroase despre clienți, sistemul de comenzi online și modalitățile de îmbunătățire a întregului ecosistem, astfel încât să-ți crești afacerea în mod sustenabil încă din prima lună.