Aplicație mobilă pentru livrare

Curierii tăi vor cunoaște întotdeauna adresa exactă a clientului și cea mai rapidă rută pentru a livra mâncarea. În combinație cu celelalte module ale aplicației, clienții vor fi mereu informați în timp real despre poziția curierului.

Sincronizare rapidă și eficientă

70% dintre consumatori preferă să comande direct de la restaurant. Cu ajutorul sincronizării rapide între acceptarea comenzii și informarea curierului, vei putea furniza imediat o estimare precisă a timpului de procesare și livrare a comenzii.

Rute automate pentru livrări rapide

75% dintre clienți preferă ca mâncarea să ajungă în cel mult 30 de minute. Rapoartele automate de traseu generate prin Google Maps îți permit să livrezi rapid și fără erori, indiferent de oră, asigurând cele mai scurte timpuri de livrare posibile.

Monitorizare în timp real a livratorului

Cu această funcționalitate, clienții tăi vor putea urmări statusul livrării în timp real. În plus, restaurantul va cunoaște traseul și poziția exactă a livratorului, asigurând o coordonare eficientă.

Personalizează timpul de așteptare pentru comenzi

Fiecare restaurant este unic și înțelegem că timpul de preparare și livrare poate varia. De aceea, îți oferim posibilitatea de a ajusta timpul de livrare a comenzilor conform nevoilor tale. Această funcționalitate informează automat clientul despre timpul estimat de așteptare până la livrarea comenzii.