Meniu Digital Inteligent și Comandă de la Masă

Mai mult decât un simplu meniu contactless. Meniul digital inteligent și comanda direct de la masă îți aduc tot ce-i mai bun pentru restaurantul tău!

Comenzi online pentru restaurant

70% dintre clienți preferă să comande direct de la restaurant. Folosește acest avantaj în favoarea ta. Prin crearea unui website eCommerce propriu, vei putea vinde direct, fără comisioane suplimentare.

Restaurantul tău, meniul tău

Comenzile online au o valoare cu 18% mai mare decât cele preluate telefonic. Te vom ajuta să îți creezi meniul exact cum îți dorești. De asemenea, vei putea adăuga sau elimina produse în câteva minute, iar meniul online se va actualiza instantaneu.

Clienții tăi pot plăti online, în siguranță

Peste 50% dintre comenzile online sunt plătite cu cardul. Este mult mai convenabil și mai ușor. Sistemul nostru permite plăți online instantanee și fără probleme.

Informații care te ajută să vinzi. Oricând

Website-ul eCommerce îți oferă acces la date valoroase. Pentru a înțelege și utiliza eficient aceste date, ai nevoie de un sistem CRM dedicat. Soluția Great Food include un CRM care îți oferă toate informațiile necesare despre comenzi și clienți, astfel încât să poți vinde mai mult și mai eficient online!

Rezervare de masă online

Economisește timp și oferă confort clienților tăi. Cu această opțiune, clienții tăi își pot rezerva automat mese în restaurantul tău, fără a mai fi nevoie să sune sau să aștepte la rând.

Primele locuri în căutările pe Google, gratuit

81% dintre românii cu acces la internet au folosit Google pentru a căuta produse sau servicii. Primele poziții pe Google îți oferă vizibilitatea necesară pentru a fi în preferințele clienților tăi. Website-urile pe care le creăm sunt optimizate SEO, astfel încât să atragi cât mai mulți clienți care te găsesc în mod natural.

Totul și pe smartphone

Pentru clienți: 45% dintre clienți comandă mai des de la același restaurant dacă acesta are propria aplicație de smartphone.
Pentru manageri: vei putea gestiona întreaga activitate a restaurantului (comenzi, livratori) dintr-o singură aplicație.

Ce alte funcționalități
mai găsești?

Creăm website-ul tău în jurul restaurantului, astfel încât să reflecte identitatea ta vizuală și spiritul acestuia.

Indiferent de vârsta clienților tăi, aceștia vor căuta website-ul tău folosind în principal telefonul mobil. De aceea, website-ul construit de noi este adaptabil pentru orice tip de ecran și oferă acces la toate funcționalitățile (plăți, rapoarte, notificări) atât pe varianta desktop, cât și pe cea mobilă.

Great food oferă un sistem software integrat care îți permite să creezi cupoane și reduceri personalizate, fie pentru un client individual, fie pentru un grup mai mare de clienți.

Cele două tipuri de reduceri disponibile în sistemul Great Food sunt configurabile și includ:

  • Discounturi procentuale sau pe bază de sumă fixă aplicate la coșul de cumpărături;
  • Cupoane cu coduri generate automat sau personalizate de tine, aplicate direct la coșul de cumpărături sub formă de procent sau sumă fixă.

Fiecare comandă este notificată în aplicația de telefon a restaurantului tău. Odată acceptată, comanda este trimisă automat la imprimantă, conținând toate detaliile necesare pentru ca angajații tăi să lucreze mai eficient.

Clientul primește notificări prin email și telefon pentru confirmarea comenzii și schimbările de status (ex. „nou” -> „acceptată”/„anulată” -> „în curs de livrare” -> „livrată”).

După livrarea comenzii, clientul primește un link pentru a lăsa un feedback restaurantului. 

Website-ul nostru este echipat cu funcționalitatea de apelare directă printr-un singur click, facilitând comunicarea rapidă între clienți și restaurante. Indiferent de operatorul de telefonie mobilă al clientului, comenziile pot fi primite atât online, cât și telefonic, asigurând o experiență flexibilă și convenabilă.

Îmbunătățește activitatea restaurantului tău cu ajutorul rapoartelor și statisticilor noastre detaliate. Accesează informații clare și relevante pentru a lua decizii informate care să conducă la creșterea vânzărilor. Descoperă cum analizele oferite de platforma Great Food te pot ajuta să optimizezi operațiunile și să îți maximizezi profitul.

Website-ul tău va fi întotdeauna optimizat și adaptat celor mai recente tehnologii disponibile. Platforma noastră este proiectată să se adapteze perfect la orice tip de ecran și browser, iar prin actualizări periodice, ne asigurăm că prezența ta online rămâne la cele mai înalte standarde.