Comunicare instantă

Comunică instantaneu și direct cu clienții tăi. Oferă-le detalii despre comenzi sau informează-i despre ultimele campanii de marketing, totul printr-un singur click.

Notificări push eficiente

Notificările push, trimise prin aplicația de smartphone, au o rată de deschidere de 90%. Great Food îți permite să trimiți atât SMS-uri, cât și notificări push directe către clienții tăi.

Vizibilitate instantanee a comenzilor

Great Food este proiectată pentru a asigura că angajații tăi nu ratează nicio comandă și mențin o comunicare constantă atât cu clienții, cât și cu bucătăria.

Notificări de status în timp real

Clienții tăi pot verifica oricând statusul comenzii lor în timp real. De îndată ce comanda este acceptată, notificările bidirecționale permit restaurantului tău să informeze clienții despre fiecare etapă a comenzii (acceptată, în curs de preparare, preluată de curier, în curs de livrare).

Recâștigă clienții nemulțumiți

Dacă un client evaluează serviciul (servirea/livrarea, calitatea produselor sau dorința de recomandare) cu trei stele sau mai puțin, restaurantul va fi notificat instantaneu.

Astfel, poți lua legătura rapid cu clientul pentru a înțelege și rezolva problemele întâmpinate. Această funcționalitate îți permite să transformi clienții nemulțumiți în clienți fideli, chiar dacă inițial au avut o experiență neplăcută.