Widget pentru comenzi mobile

Un website optimizat special pentru comenzile plasate de pe smartphone. Avantajul său principal este că permite plasarea rapidă și ușoară a comenzilor.

Comenzi online pentru restaurantul tău

Ai deja un website de prezentare
și nu vrei să renunți la el?

Acest site este extrem de rapid și optimizat pentru dispozitive mobile, concentrându-se pe meniul restaurantului tău. Navigarea este simplă și intuitivă, oferind multiple funcționalități pentru ca clienții tăi să poată comanda rapid și ușor.

Click pentru a apela

Clienții tăi pot plasa comenzi telefonice cu un singur click.

Datorită tehnologiei Great Food, clienții tăi pot face click pe numărul de telefon afișat pe website și sunt direcționați direct către aplicația de gestionare a comenzilor.

Comanda este apoi procesată automat în aplicație.

Căutare rapidă pe website

Clienții tăi pot găsi rapid produsele pe website-ul tău folosind cuvinte cheie.

Indiferent dacă este vorba de mâncare sau băutură, website-ul va afișa toate produsele relevante în funcție de cuvintele cheie introduse de client.

Organizează-ți meniul eficient

Indiferent de dimensiunea meniului, acesta va fi structurat exact așa cum îți dorești.

Fiecare categorie are un tab dedicat pe care îl poți personaliza în funcție de specificul restaurantului tău.

Rapiditate maximă

Datorită arhitecturii avansate a website-urilor construite cu soluția Great Food, clienții tăi vor experimenta o viteză impresionantă atât în navigarea portalului, cât și în plasarea comenzilor.

Comandă facilă pentru clienți

Adăugarea sau eliminarea produselor din coșul de cumpărături este simplă, intuitivă și rapidă – totul cu un singur click.

Programează comenzile

Vrei să primești comenzi doar în anumite intervale orare?

Este foarte simplu. Cu câteva click-uri, poți seta restaurantul tău să accepte comenzi doar în intervalele orare dorite.

Plăți rapide și sigure

Clienții tăi pot plăti direct cu cardul, indiferent dacă folosesc telefonul sau desktop-ul.

Meniul optimizat cu pagini legale

Totul devine posibil cu propriul tău sistem de comenzi online.

Valorifică potențialul unui sistem de comenzi online pentru a-ți crește numărul de livrări. Pentru clienții tăi, este o metodă ușoară și convenabilă de a comanda mâncare, iar pentru tine, înseamnă profituri mult mai mari. Great Food oferă o soluție completă, ceea ce înseamnă că vei avea acces la instrumente de marketing care îți vor crește vânzările, fără comisioane la fiecare comandă.

Soluția Great Food creează automat o bază de date a clienților pe care o poți segmenta și convinge să cumpere mai mult prin SMS, emailuri, mesaje pe WhatsApp sau notificări push. Great Food îți permite să creezi promoții și vouchere de discount. Prin astfel de acțiuni, vei crește loialitatea clienților și calitatea serviciilor oferite.