De ce noi?

Pentru ca iti tehnologizam complet restaurantul si te ajutam sa incepi sa vinzi online chiar azi prin propria ta aplicatie personalizata.

Great Food

Configureaza asa cum iti doresti site-ul si aplicatia mobila pentru a se potrivi cat mai bine modelului tau de business. Administreaza comenzile in interfata de manager sau trimite-le direct in casa de marcat. Urmareste flota de livratorii pe harta astfel incat sa ai controlul fluxlului de comenzi. Verifica rapoartele si statisticile fiecarei zile direct de pe telefonul mobil.

Great Food în cifre

Activam pe piata din 2020

+650 de parteneri

Clienti in 2 tari (Romania si Grecia)

+165.000 clienti unici

95% satisfactie a clientilor

Cea mai lunga colaborare are peste 4 ani

Toate uneltele de care ai nevoie in suita de aplicatii Great Food.

Great Food este un răspuns simplu și în același timp complex, la situația în care se regăsesc business-urile din domeniul HoReCa. Când a fost luată decizia de a crea această soluție au fost identificate două nevoi:

Experiență mobilă perfectă pentru comenzile de mâncare - optimizată pentru dispozitive mobil

Suntem mereu gata sa oferim o experienta perfectă pentru comanda de mâncare. Statisticile noastre recente arată că 91% dintre comenzile de mâncare sunt plasate de pe dispozitive mobile, iar acest lucru ne-a inspirat să ne concentram asupra optimizării aplicației noastre și a site-ului web pentru a vă oferi o navigare ușoară și o comandă simplă, indiferent de dispozitivul pe care îl utilizați.!

Great Food se adresează restaurantelor din România care își doresc să devină și să se mențină profitabile și după pandemie

Optează pentru o aplicație personalizată destinată afacerii tale culinare sau transformă-te într-un brand de renume local ce administrează toate restaurantele din proximitate. Beneficiază de funcționalitatea de actualizare în timp real a disponibilității produselor și a prețurilor, direct din locația ta, prin intermediul aplicației dedicate pentru manageri. Generează bonuri de comandă eficient prin intermediul tabletelor specializate și creează scheme de discount-uri tailor-made pentru clienții fideli. Toate aceste funcționalități, alături de multe altele, sunt la dispoziția ta prin intermediul aplicației Great Food. Programează o demonstrație pentru a descoperi toate posibilitățile oferite de platforma noastră.